Vezi Myriam? Stiam eu ca nu e o idee buna sa stau la ora. Numai ca, dupa ce am ajuns acasa si am pierdut vreo 2 ore cu fleacuri, mi-am adus aminte ca tre’ sa citesc nenorocirea aia de carte (poveste) de Vasile Voiculescu. Dupa ce am cautat o jumatate de ora pe net dupa ea si nu am gasit-o, am considerat potrivit sa imi misc fundul la biblioteca. Si mi l-am miscat. Si tanti mega-super-ultra babutza de acolo asa vorbea de parca era in pragul unui atac de cord. In sfarsit, am gasit cartea si m-am carat acasa. Si am inceput sa citesc. Rezultatul a fost evident. Am inteles numai partea cu vacile nebune. Deci, erau vreo 6 vaci care nu stiu cui ii tineau lumanarea. Deodata apare un taur  din ala sexos si cu muschi  care isi facea de lucru pe acolo. Apoi apare o ,,momaie’’(un urs)..asa…si taurul se trage de coada cu ursul pana la atarna limbile de un cot. In final castiga taurul bineinteles. Dupa aia, de nu stiu unde apare o curva de vita alba si cei doi merg dracu ‘ stie unde sa isi satisfaca poftele sexuale. Frumos final, nu ?

Acu stau si ma gandesc. De ce ne-a pus Nana Floare de romana sa citim idiotzenia asta ?

Poate pentru ca celelalte idiotzenii nu sunt destul de idioate pentru gustul ei. In sfarsit, eu m-am resemnat si acum privesc absorbita juniorii cum se antreneaza pe terenul plin de noroi si balti. Mai bine s-ar duce si ei sa stea in pat, sa se uita la tv, sa bea o cana de cafea cu lapte si il lase naibii de fotbal.

In momentul de fata in timp ce ii decarcam o nenorocita de manea unei prietene, am luat un troian. Perfect. Exact ce imi mai lipsea.