Se pare ca am una din zilele acelea nenorocite in care toate merg pe dos.

2:50 – o pasare/un liliac/o chestie se  loveste de geamul meu si  face atat de  urat incat ma trezesc tipand si nu mai reusesc sa adorm.  Somnul ma mai rapeste  vreo jumatate de ora desi nu se prea poate considera dormit deoarece a fost atat de superficial incat am auzit zgomotul ala pe care il face caloriferul atunci cand e pornit.

8 si ceva –  ma duc sa fac un dush. Dau drumul la apa si nu curge nimic.  Damn you cruel world! Iau o sticla de apa minerala din frigider si ma spal pe dinti si pe fata. Ma intorc cu capsa pusa in pat.

9 si ceva – apare mama (e in concediu) si imi aduce micul dejun in pat. Fulgi cu lapte, in sfarsit ceva merge bine. Faza ii ca vars tot laptele pe mine. Damn you again cruel world! Ma uit la tv.

11:03 – Pornesc PCu’. Intreb cativa colegi de cand revenim la scoala si ce facem cu tezele (liceul e in carantina saptamana asta din cauza AH1N1 si suntem in plina sesiune de teze) si primesc raspunsuri diferite. Cer numaru’ lu’ diriga si mi se dau 2 numere, un nr al dirigintei actuale si altul a fostei diriginte a colegului respectiv. Intr-un final o colega imi zice care ii nr bun.   Finnaly! O sun pe diriga… raspunde si mi se inchide telefonul. Ce mama dracu’ se intampla azi? Iau telefonul mamei si o mai sun o data, raspunde si aflu ca de luni ne intoarcem la scoala si ca tezele se reprogrameaza. In sfarsit o veste buna. 😀

12 si cateva minute  – scriu postu’ asta

Sper ca ziua asta nu o sa mearga tot asa….

12:24 – public articolul

Ne citim mai incolo… daca nu mor 😐

PUNCT